. Ma Diána napja van.
Fejbelőtte magát egy férfi Dunaszentgyörgyön
2011-05-17 15:05:21
Fejbelőtte magát egy férfi Dunaszentgyörgyön

Fejbelőtte magát egy férfi Dunaszentgyörgyön

Fejbelőtte magát egy férfi (A. István) Dunaszentgyörgyön- tudta meg a Paksi-Hírhatár nem hivatalos forrásból.


A férfire- akinek korábban bevonták a jogosítványát- sofőrje talált rá hétfőn hajnalban amikor ment érte, hogy munkába vigye. A paksi érdekeltségű vállakozó közel három éve, válása után költözött a településre-tudtuk meg a szomszédoktól, akik jóravaló, rendkívül dolgos, de nagyon magányos embernek ismerték meg A. Istvánt. Annak ellenére is, hogy elmondásuk szerint három gyermeke és több unokája is volt. Az elmúlt egy hétben feltűnően zaklatottnak látták, sőt a nyitott fürdőszoba ablakán keresztül gyakran hallották hangos zokogását is. Arra már sajnos nem volt lehetőségük,  hogy megkérdezzék mi bántja, mert mire megtehették volna, a korábban gyakran vadászó férfi egy vadászfegyverrel véget vetett az életének.

További híreink
Elhunyt a legendás magyar színésznő
85 éves korában vasárnap elhunyt Vass Éva kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész – közölte a szinhaz.org színházi portál.
2019-05-13 10:48:06, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Ketten is megsérültek egy tűzben Szegeden
Szombat délelőtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül hatvannégy négyzetméteres faház Kiskundorozsmán, a Gyömbér utcában.
2018-12-01 17:19:39, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Emléktábla Kocsis Zoltán tiszteletére
Emléktáblát avattak Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester tiszteletére Budapest XIII. kerületében október 1-jén, a zene világnapján.
2018-10-04 13:13:45, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Hosnyánszkiné Baksai Anikó
Nem a sofőrje talált rá és nem vállalkozó volt.Érdekes modon sok mindent tudtak a szomszédok róla,pedig nem tartotta egyikkel sem a kapcsolatot,mivel szinte mindig Pakson tartozkodott,de a fegyver dörrenését azt nem hallották,minden mást viszont igen.
2011-05-23 19:49:19

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szokatlan megközelítésből repült rá a Hit Gyülekezete rádiója Szijjártó Péter adriai luxusjactozására: Földi L...
Bővebben >>