. Ma György napja van.
Tévhitek Fukusimával kapcsolatban
2011-06-22 11:30:07
Tévhitek Fukusimával kapcsolatban

Tévhitek Fukusimával kapcsolatban

Fukusimáról sok tévhit él az emberekben

Fórumot tartott Társadalmi Ellenőrző Információs és Területfejlesztési Társulás(TEIT), mivel Fukusimáról sok tévhit él az emberekben.

- Török Ferenc, a TEIT elnöke, Kalocsa polgármestere azért kezdeményezte a fórumot, hogy a települések vezetői, polgármesterek és képviselők szakemberektől hallott információk alapján alkothassanak képet és foglaljanak állást a történtekről - írja a Tolnai Népújság.

- Aszimmetrikus kép alakult ki a világon Fukusimáról – mondta kedden Kalocsán dr. Buday Gábor egy TEIT (Társadalmi Ellenőrző Információs és Területfejlesztési Társulás) által szervezett fórumon. A Radioaktív Hulladékokat Kezelő (RHK) Kft. tanácsadója kifejtette, hogy 24 ezer ember halt meg a természeti katasztrófa következtében, s közülük csak egy, aki atomerőművi területen. A közvélemény mégis az atomerőművek biztonságáért aggódik.

Hozzátette, a környezeti károsodás jelentős volt ugyan, de biztos abban, hogy efelől is megnyugodhatnak az emberek, gyorsan felszámolják a következményeket.

A társulás idén nagy hangsúlyt helyez a kommunikációra, húzta alá Török Ferenc. Ezt az RHK Kft. kommunikációs irodavezetője, Szabó Attila is hangsúlyozta, aki a Bátaapáti hulladéktároló készültségéről is tájékoztatást adott. A fórumon több tucatnyi faluvezető vett részt a paksi térségből. (forrás Pakspress)

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>