. Ma Márk napja van.
Maksa Zoltán is felfigyelt a S.U.C.K.- ra
2011-02-24 12:13:29
Maksa Zoltán is felfigyelt a S.U.C.K.- ra

Maksa Zoltán is felfigyelt a S.U.C.K.- ra

A Klebelsberg Kultúrkúria 8. alkalommal rendezte meg évente meghirdetett Humorpercek című humorista pályázatát, melynek döntőjébe több mint 80 pályázó közül a S.U.C.K.( Sosem Ugyanaz Comedy Klub) is bekerült. 

Németh Szabolcs a társulat egyik tagja a Paksi - Hírhatárnak elmondta, hogy a  megmérettetésen két kategória volt: szerzői (amikor az írók műveit színészek adták elő) és előadói (mikor az előadók saját műveiket viszik színpadra). A S.U.C.K. bejutott az első tízbe, az előadói kategóriában, amit az Ön gyilkos című jelenetük átdolgozott változatával nyertek meg. A nyeretes csapat tagjai: Bodroghalmi László, Németh Szabolcs, Gyulai István és Vida Zsolt. A zsűri tagjai: dr. Litkai Gergely humorista, a Comedy Central és a Dumaszínház főszerkesztője és Maksa Zoltán humorista volt, aki nagyra értékelte a fiúk eddig elér terdeményeit és a színpadon nyújtott magas színvonalú előadását. Külön öröm volt számunkra-tette még hozzá Szabolcs,  hogy a döntő utáni gálán a többi dobogós mellett olyan előadókkal kerültünk egy műsorba, mint dr. Litkai Gergely, Maksa Zoltán, Beliczai Balázs és Hadházi László.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>